Thursday, July 10, 2008

My FiRsT TiMe BlOg

HaHaHa...aku pun tatau nape aku g wat blog nI..maybe ade org ajak buat kot..sok aku blajo pastu nk suh aku ajo hahaha...iskisk ape nk jdi ngan akak aku yang Sorang ni kat opis..taksub sgt pasal bLog NI..xpela aku try tgk kot-kot menarik ke..hehe tp tah cam biase je...so mari kite cube mane tau menarik plak..tp ape yang ni di cite kan kat dlam ni ek...aku pun tatau nk cite pe..xpe la aku tgk cara-cara nk setting dia plak...so pas tu baru la aku leh tau cam ne nk ajar akak aku yg taksub pasal BloG ni hahaha...cian dia kena lagi...xpe la puji plak...taniah kat dia psal dia dh tau wat bLog ni awal dari aku :P:P (dh tau lame dh..tp baru skang ni je nk buat :P:P)...hahhaha so mari la kite menanti perubahan yang bakal berlaku nnt ke xde perubahan pape pun hehehehehehe....



hahaha..ni le dia org yang suh aku blajo buat bende ni..so aku pun cube la :P:P tp xsalah pun dia suh sbb skang ni pun waktu mlm aku free n tatau nk wat pe..so ade bende ni leh le wat n tatau la bape lame plak baru aku khatam bende ni..tp nmpk nye cam menarik je..hahaha..aaa...pic ni aku g curi kat friendster dia..jgn bg tau dia aku curi tau...nnt kantoii..sbb takut suami dia marah plak..pape pun yg aku tau suami dia xkan marah sbb suami dia sporting..dh le sporting hensom plak tu...so mari le reramai g ngorat suami dia hehehe...itu pun klo korang brani nk ngorat le..bab isteri dia ni garang hikhik ngan mare ek kak weida ku batu marmar hehehe :P:P....



haaaaa....ini awek baru aku..aku dh angkat nikah ngan dia ni dekat 3 minggu..dia je la teman setia ku yang terbaru..tp cian plak kat bini aku yang sorang lg..hehe duk berjemur je dia skang ni...tp xpe la..nnt aku g belai dia plak hehe...nk tau bini lame aku tu yang mane lain post aku tunjuk pic dia plak...sabo-sabo je la ek...nnt-nnt la je aku upload pic dia plak hehehe...

4 comments:

wieda said...

yuuuhhuuuu....ini mcm balas dendamjerk...kuangkuangkuang...pepun,makaeh ar letak pic cantik kt situ...huhu...aku suker...pastu nk ckp,wah awek ko tu,mmg cantek ar...berkilat2...air-cond sejuk giler tahap dewa2...pendek kater,selesa ler...hehe...perasan r tuh jap g...cit!nyampah!

GiNn said...

cit....heheh...mmg selesa pun..sape yg naik semua terpegun tau hahah...so mari la naik beramai2 :P:P

SYIRA said...

ooo..dah bukak blog. Bagus laa. update cite slalu.

p/s: oo nikah xnak kasik tau aku! huhu~

wieda said...

weh!weh! bila pulak ko nikah nih?huhu....kompius,nih...tak panggil kitorang se opis,pun...eee... nyampah tahap dewa2 r...